Wednesday, 26 March 2014

MACAMMANA SAYA BOLEH JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE


hai korang....

akak nak cerita macam mana akak boleh menjadi ahli shaklee ni...semua bermula sebab kesuburan terus untuk kesedaran pentingnya kita menjaga kesihatan....

akak berkahwin pada1.1.2006.....jadi kalau dah berkahwin mestilah impikan zuriat jadinya seperti pasangan lain tunggu jerlah tanpa memikirkan apa - apa.....setelah tiga bulan lepas tu akak disahkan mengandung....gembira tak terkata....tapi langit tak selalu cerah ...lima bulan pregnant aku mengalami bleeding....adoyai somethingwrong ni bila scan tengok ader fibroid....apake benda la pulak ni....dari masa ke masa fibroid tu semakin membesar sehingga ditahan ke wad....ambil injection pun tak mengecil fibroid yang ada tu....sakit tak terkata...bila doktor benarkan balik lagi teruklak bleeding tu....datang hospital disahkan gugur....redha ketentuan Illahi tetapi fibroid yang ada tidak mengecil malah menekan pundi kencing ....jalan pun terbongkok bongkok tau....terpaksa diberi ubat tahan sakit....lama2 tak tahan doktor kata kena operate......kecik besar kecik besar je hati masa tu....yerlah tak pernah2 nak kena macam tu...... 


 
ini lah rupanya fibroid tu

dulu tak tahu pun nak cari supplement ke rawatan lain untuk buang fibroid tu....jadi bila doktor suruh bedah....bedah jerlah....kalau tahu ada shaklee ni dah lama dah makan...tapi tak pe redha sahaja....

 selepas mempunyai cahyamata seorang .....Alhamdulillah....untuk kembali pregnant berusaha untuk anak kedua...tapi hanya Allah sahaja yang tahu.....diuji sekali lagi....setelah dipinjamkan sekejap nikmat wanita mengandung gugur kali kedua....tambahan lagi aku di suspect menghidap penyakit hyperplasia and no atypia....saya pun faham sikit jer penat google sana sini....korang google lah sendiri.....yang penting ia melibatkan rahim...apa perasaan mesti
sedih sesangat.....wa...wa...wa....



ni fibroid aku......ngeri


ni lah produk aku amalkan


ni boleh consume untuk kesuburan


disebabkan itu akak berazam untuk menjaga kesihatan dan mengamalkan supplement yang bagus yang telah diuji iaitu SHAKLEE.....

masalah yang aku selalu hadapi ialah period yang tidak betul cycle yang panjang.Lagi satu antara period akan datang mesti diselitkan period yang keluar sikit....doktor suggest EPO...puas google tiba2 berminat dengan SHAKLEE lagipun adanya Puan Melissa mypharmacists senang nak tanya.....seelah dua botol saya consume GLA SHAKLEE istiqamah dapat cycle period yang elok dan berjaya pregnant tapi kandungan tak kuat gugur (nak makan set Shaklee untuk ibu selalu gugurlah akan datang...hehe...).....so jadilah ahli  untuk berkongsi masalah yang sama.......

 tapi jangan salah paham yer Shaklee bukan ubat magic yang boleh menyembuh atau merawat penyakit tapi shaklee adalah
suplemen atau makanan tambahan ialah sesuatu yang membekalkan nutrien kepada tubuh yang mana jika tidak mengambilnya, tubuh tidak mencapai kuantiti yang mencukupi.

jadi kalau korang rasa nak share nak tanya akak sedia membantu......kita berusaha segalanya terletak di tangan Allah....doa pun penting banyakkan berdoa....bukan nak cari keuntungan semata- mata ( tapi kalau ada apa salahnyer kiki....) tapi terpanggil untuk berkongsi kebaikannya.....ingat duit bukan segalanya tapi nikmat yang besar ialah kesihatan dan ketenangan diri....




shaklee distributor id 1125130
wassup/wechat/pm syida 0126225630
facebook : fasyina90@yahoo.com




PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA




assalammualaikum.....





Saya SITI RASYIDAH (panggil syida jer) sah menjadi pengedar shaklee anda.....saya sudah mencubanya dan merasai pengalamannya.....anda bagaimana....saya sedia membantu dan menjawab segala kemusykilan anda InshaAllah.......bersama kita merasai manafaatnya....

Saya sudah pun bekeluarga mempuyai seorang anak.
Bekerja di sektor kerajaan sebagai pembantu farmasi...dengan serba sikit pengalaman dan ilmu sedikit dalam perubatan InshaAllah  dapat saya kongsikan dan bantu anda.

sekiranya berminat menjadi ahli boleh bertanya dan hubungi saya segera.Bnyak manafaat nye selain menjana pendapatan dapat membantu keluarga belajar erti bersyukur dan rezeki yang datang dariNYa.

hubungi syidajalal 0126225630



tanya apa jer pun nak tanya saya sedia membantu