Saturday, 3 May 2014

GLA SHAKLEE

GLA SHAKLEE


Hari ni nak cerita pasal GLA SHAKLEE ...korang mesti pening kalau kitaran darah haid korang tak menentu.Lepas tu pergi klinik ker jumpa doktor cakap hormon lah tu bagi ubat EPO.Balik google EPO apa nak makan ek.....google punyer google hah jumpa GLA SHAKLEE.Pebende lak Shaklee ni..Jadi bacalah sampai habis kalau tak mana tahu.....

Sebab aku jatuh cinta dengan SHAKLEE sebab GLA nilah.Satunyer vitamin yang mula2 aku makan ada setelah lama aku tak makan vitamin tambahan.

Pengalaman aku makan sendiri memang best sebab aku ni menghadapi kitaran haid yang tingtong jadi bila makan gla ni kitaran haid jadi ok...tambahan gla ada vitamin e kulit pun jadi cantik.Lagi satu kalau melibatkan hormon nafsu makan kita mesti tak hingat bila kita makan gla ni takdelah rasa nak makan jer lapar jer.Bila kitaran haid dah tetap senang nak kira waktu subur dan dengan IzinNya InshaAllah kalau nak hamil akan dikurniakan rezeki....aminnn.... 

GLA SHAKLEE adalah :

Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E
GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan
Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid.
Tiada perisa, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 


Kebaikan GLA Complex Shaklee :

· Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
· Meningkatkan kesuburan.
· Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
· Membantu dalam menangani menopause.
· Menguatkan kuku & rambut.
· Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
· Membantu menangani ekzema.
· Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
· Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
· Menguatkan immuniti badan.
· Memperlahankn process penuaan.
· Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
· Mengawal kencing manis
· Mengawal kolesterol.
· Bagus untuk saraf.


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:



Siti Rasyidah binti Abdul Jalal

♥ sms/whatsApp: 012-6225630
♥ Emel : fasyina90@gmail.com 
♥ Fb: www.facebook.com/vitaminlovinit

No comments:

Post a Comment